Crosstraining Cage

Erittäin jämäkkä ja kestävä Crosstraining Cage -harjoitteluteline on suunniteltu ammattitason käyttöön. Teline on valmistettu Suomessa ja sen ominaisuudet tarjoavat monipuoliset puitteet tehokkaaseen harjoitteluun. Laadukas teline soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön ja se voidaan tarvittaessa maalauttaa jo tehtaalla haluamiisi väreihin. Myös useamman telineen yhdistäminen toisiinsa onnistuu.

Telineestä löytyy vakiovarusteena puolapuut, irrotettava ja korkeussäädettävä leuanvetotanko sekä dippituet. Lisäksi telineessä on 2kpl roikuntatankoja, jotka monipuolistavat harjoittelumahdollisuuksia entisestään. Kiinnittämällä kulmasoutukannattimeen 50mm painonnostotangon voit tehdä tehokkaita vartalon kiertoliikkeitä ja nostoja. Nivellettyihin karabiinihakoihin voi kiinnittää esimerkiksi voimistelurenkaat tai muun roikuntavälineen. Irrotettavat ja korkeussäädettävät painonnostotangon kiinnikkeet mahdollistavat esimerkiksi kyykkyharjoittelun tai penkkipunnerrukset käyttämällä erikseen hankittua penkkiä ja tankoa. Köysikiinnikkeeseen voi liittää esimerkiksi Battle Rope -köyden ja nyrkkeilysäkkitelineeseen nyrkkeilysäkin.

Edellä mainittujen kiinteiden ominaisuuksien ja toimintojen lisäksi voit kiinnittää telineeseen vaikkapa voimistelurenkaat, Functional Trainer -harjoitushihnat, Power Bands -voimakuminauhat, Ab Straps -vatsahihnat ja monia muita toiminnallisia harjoitteluvälineitä tarpeesi mukaan. Useampi henkilö voi treenata telineellä samaan aikaan.

Tuotetiedot:
- Laadukas teräsrunko
- Runko (4kpl pystytolppa + 2kpl sivu palkki)
- Roikuntatanko (2kpl)
- Kulmasoutukannatin
- Puolapuut (15 puolaa)
- Leuanvetotanko (irrotettava ja korkeussäädettävä)
- Dippitangot (2kpl / irrotettava ja korkeussäädettävä)
- Nivelletty karabiinihaka (4kpl)
- Levytangon pidikkeet (2kpl / irrotettava ja korkeussäädettävä)
- Köysikiinnike
- Takuu 5 vuotta

Tekniset tiedot

  • Tuotenumero PRO CTC
  • EAN 6430016908450
  • Koko (cm) 230 x 210 x 240
  • Paino (kg) 220
  • Materiaalit Teräs

Lisätiedot

  • Max. kuorma (kg) 600
  • Huom Runko-osan koko: 160 x 120 x 240cm
  • Sisältää Kokoomisohje ja -osat