FightBack kuntoiluvälineet


FightBack on Gymstick-tuotemerkin rinnalle vuonna 2014 luotu toinen oma tuotemerkkimme. Brändin kehittämisen taustalla on yhteistyö suomalaisen freestylelaskijan Pekka Hyysalon FightBack-organisaation kanssa. Hänen vakava loukkaantuminen sekä sitä seurannut raskas ja pitkä kuntoutus, eli ”taistelu takaisin”, on inspiraationa monille samanlaisten ongelmien kanssa kamppaileville.


”Liikunta tuo iloa elämään. Tahdon liikuttaa suomalaiset onnellisiksi” – Pekka Hyysalo.


FightBack-tuotteita tehdään yhteistyössä FightBack-hyväntekeväisyysorganisaation kanssa, jonka tavoitteena on tukea urheilijoita, joilla on vakavia päävammoja.
Gymstick tukee toimintaa antamalla jokaisesta myydystä FightBack-kuntoilutuotteesta osan FightBack-hyväntekeväisyysorganisaatiolle.
FightBack-kuntoiluvälineet sopivat kaiken tasoisille kuntoilijoille kotikuntoiluun ja liikunnan harrastajille. Ne toimivat kätevästi kuntoilun tukena motivoiden tavoitteiden saavuttamisessa sekä innostaen ja opastaen harjoittelemaan oikein. Kuntoilemalla FightBack-kuntoiluvälineitä hyödyntäen tuemme kaikki yhdessä tärkeää toimintaa!