Fitrocks kuntoiluvälineet


Uusin Gymstickin oma tuotemerkki on vuonna 2016 markkinoille tullut Fitrocks! Tuotteissa yhdistyy kiinnostus niin kuntoilua, luontoa kuin kaunista muotoilua kohtaan. Tämä innovatiivinen aivan uudenlainen kuntoiluvälinesarja on kerännyt ihailua ja kiitoksia ympäri maailmaa.
Fitrocks-kuntoilukivet ovat ulkonäöltään erilaisia verrattuna tavallisiin kuntoiluvälineisiin ja siksi ne herättävät positiivista mielenkiintoa sekä halua tarttua tuotteeseen ja kokeilla. Kuntoiluvälineet soveltuvat toiminnalliseen harjoitteluun kotiharjoittelussa ja myös ammattikäytössä. Ne soveltuvat etenkin ulkokäyttöön. Fitrocks-kuntoilukivet toimivat samalla upeana sisustuselementtinä. Kuntoiluvälineet voi huoletta jättää näkyville muistuttamaan lihaskuntoharjoittelusta, mutta myös tuomaan iloa ja hilpeyttä koko perheelle niiden houkuttelevan ulkonäön takia. Työpaikalla Fitrocks-treeninurkkaus toimii erinomaisena ja trendikkäänä keinona henkilöstön hyvinvoinnin ylläpitoon, motivoiden työntekijöitä tarttumaan kiveen työtauoilla

Fitrocks- tuotteet on Suomessa jalostettu ja käsityönä tehty. Ne valmistetaan suomalaisesta maaperästä löytyvästä graniitista sekä metsissämme kasvavista koivuista. Fitrocks-sarjaan valikoidaan parhaimmat kiviyksilöt Suomessa sijaitsevilta graniittiesiintymiltä.
Idea Fitrocks-tuotesarjaan syntyi kiinnostuksestamme puhdasta kuntoilua kohtaan. Rakastamme ulkona liikkumista ja arvostamme Suomen puhdasta luontoa. Kuntoilukivien tarina alkoi jo 600 miljoonaa vuotta sitten, kun syväkivi alkoi pursuta maapallon uumenista. Lukuisat jääkaudet rikkoivat vuoret lohkareiksi ja yhdessä sulamisvesien kanssa myllyttivät lohkareet saveksi, hiekaksi, soraksi ja vahvimmat yksilöt jäivät suuremmiksi kiviksi. Nyt nämä maailman kovimmat, uniikin kauniit graniittikivet pääsevät osaksi jokaisen ihmisen hyvinvointia ja kodin sisustusta.

Fitrocks-valikoimasta löytyy putkirulla, kahvakuula, käsipainot, ja otekiviä sekä teline säilytykseen. Ihastuta ystäväsi ja työkaverisi näillä upeilla kuntoilukivillä, joita et takuulla löydä muualta!