GYMSTICK HIGHLIGHTS


GYMSTICK TUOTESARJAT


Gymstick - Suomen tunnetuin kuntoilubrändi

Gymstick on yrityksemme nimen lisäksi oma kuntoiluvälinemerkki. Brändinä Gymstick on tunnettu ja menestynyt, johon moni suomalainen luottaa sen kotimaisuuden ja hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi.
 
Gymstickillä on laaja valikoima tuotteita kotikäyttöön kuntoilijoille ja urheilijoille sekä ammattikäyttöön, kuten kuntokeskuksiin, yrityksiin, valmennukseen, urheiluopistoille ja fysioterapiaan. Valikoimastamme löytyvät niin pienet kuntoiluvälineet, -tarvikkeet ja -varusteet kuin isommat kuntolaitteet, penkit ja telineet. Lisäksi meillä on tuotteita hyvinvoinnin ja palautumisen tueksi.

Gymstick on tuotemerkkinä laajalti edustettu Suomen markkinoilla. Tuotteita myydään lähes jokaisessa urheiluliikkeessä, tavarataloketjuissa ja nettikaupassa. Suureen suosioon Gymstick nousi ainutlaatuisen kuminauhoilla varustetun Gymstick Original -jumppakepin ansiosta. Sittemmin mukaan on tullut vielä entistä vahvemmin keskivartalon hallinta ja toiminnallinen harjoittelu, mikä tähtää koko vartalon lihasten samanaikaiseen aktivointiin tehokkaasti ja turvallisesti. Tuotekehitystiimi onkin tuonut markkinoille muita edistyksellisiä kuntoiluvälineitä, kuten Gymstick H.I.T, Gymstick Aqua, FitnessBag sekä Powerslider.

Innovatiivisuutensa tuloksena Gymstick-brändi on levinnyt myös ulkomaille. Tuotteita myydään kaikilla mantereilla yhteensä yli 45 maassa. Oma valikoima on laajentunut yli 1000 tuotteeseen ja voimme vastata kaikkiin perus- ja aktiivikuntoilijan tarpeisiin.


 KAIKKI TUOTTEET