PowerSlider treenilauta


Powerslider-treenilauta on uskomattoman tehokas kuntoiluväline kaiken tasoisille ja ikäisille liikkujille. Luistelulauta soveltuu erityisesti ryhmäliikuntaan, luistelu- ja hiihtolajien urheilijoille sekä urheiluseuroille. Nyt luisteluhiihdon tai luistelun oheisharjoitteluun tulee aivan uudenlaista tehoa kotioloissa tai matkoilla!

Treenilaudalla harjoittelu kehittää aerobista kuntoa sekä monipuolisesti koko kehon eri lihasryhmiä. PowerSlider kehittää myös tasapainoa, liikkuvuutta sekä kehonhallintaa. Etenkin treenilauta soveltuu alakropan harjoitteluun laudalla luistellessa, mutta sillä saa tehtyä myös monipuolisia keskivartalon ja yläkropan harjoitteita, jotka täydentävät treeniä. Läpi voi käydä niin vatsa- ja selkälihakset, pakara- ja reisilihakset, lähentäjä- ja loitontajalihakset kuin pohkeetkin – ja vielä hauskalla ja motivoivalla tavalla! Vaikeustasoon voi itse vaikuttaa.

Pitkä liukaspintainen harjoittelualusta sivustoppareineen ja alapuolen pitää pinta takaavat sujuvan ja turvallisen treenin. Tuotteeseen kuuluu myös jalkoihin tai käsiin laitettavat Lycra-liukusukat.