Gymstick yritysesittely

Gymstick - Kuntoiluvälinealan innovatiivinen asiantuntija vuodesta 2003

Gymstick International Oy on suomalainen, vuonna 2003 perustettu, kuntoiluvälinealan yritys. Suunnittelemme, valmistamme, edustamme ja myymme kuntoiluvälineitä ja -tuotteita niin yrityksille kuin kuluttajille yli 45 maahan.
Gymstick on asiakkaille tuttu ja markkinoilla arvostettu merkki, joka on syntynyt kotimaisen innovaation kautta. Liiketoimintamme perustuu laadukkaisiin kuntoilu- ja urheiluvälineisiin sekä tavoitteeseen auttaa tuotteidemme käyttäjiä harjoittelemaan tehokkaasti ja monipuolisesti.

Lahdessa sijaitsevan päätoimipisteemme toimitilat ovat yhteensä noin 700 m², josta yli 300 m² on avaraa neuvottelu- ja näyttelytilaa. Yrityksen sivutoimipiste sijaitsee Helsingissä. Oma keskusvarastomme ja samalla Suomen suurin kuntoiluvälinevarasto sijaitsee Nastolassa, jossa on lähes 3000 m² korkeaa varastotilaa. Tuotteita varastossamme on yli 159 000 kpl, mikä yhdessä asiantuntevan asiakaspalvelun kanssa takaa nopeat ja joustavat toimitukset asiakkaalle.


Tuotteita kaikenlaisiin tarpeisiin

Valikoimassamme on yli 1000 tuotetta kotikuntoiluun, ammattiurheilijoille, valmennukseen, kuntokeskuksiin, yrityksille, organisaatioille, kuntoutukseen ja fysioterapiaan. Korkeatasoisia ja monipuolisia kuntoiluvälineitä, -tarvikkeita ja -laitteita löytyy kaiken ikäisille ja kuntoisille. Lisäksi valikoimassa on lajispesifejä kuntoiluvälineitä sekä palautumiseen ja hyvinvointiin keskittyviä tuotteita.

Gymstick-tuotteiden lisäksi omaan tuotevalikoimaamme kuuluvat Livepro ja Chiba -tuotemerkit. Suomessa Gymstick edustaa myös laadukkaita kansainvälisiä tuotemerkkejä, kuten Bosu, WaterRower, Pure2Improve ja Cool-X. Maahantuonnin ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme vielä kokonaisvaltaisemmin tasosta riippumatta. Teemme myös yhteistyötä suomalaisten urheiluvälinevalmistajien kanssa.
Olemme itse valinneet ja testanneet tuotteet, jotta ne täyttäisivät laatuvaatimuksemme. Näin voimme tyytyväisenä tarjota näitä toimivia, tehokkaita ja turvallisia tuotteita myös asiakkaillemme. Gymstickin etuja ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset tuotteet, laaja valikoima, kuntoilua tukevat tuotekohtaiset liikepankit ja ryhmäliikuntakonseptit, kotimainen varasto ja huolto sekä asiantunteva asiakaspalvelu.
Asiakaskuntamme koostuu laajasta koko Suomen kattavasta jälleenmyyntiverkostosta. Kotikuntoilutuotteita myyvät isot tavarataloketjut, urheilukaupat, nettikaupat, apteekit sekä kuntoutus- ja fysioterapiakeskukset. Ammattitason tuotteita myydään yrityksiin, kuntokeskuksiin, seuroille, kouluihin ja urheiluopistoille.


Intohimosta liikuntaan

Arvomme ja intohimomme liikuntaa kohtaan heijastuvat toimintaamme. Meillä on asiakkaidemme kanssa yhteinen tavoite: Löytää yksinkertaisimmat ja tehokkaimmat tavat liikkua monipuolisesti sekä elää terveellisesti! Toimintamme kulmakiviä ovat innovatiivisuus, luotettavuus, korkea laatu ja asiakaslähtöisyys. Pidämme oman ammattitaidon kehittämistä ja ylläpitoa suuressa arvossa. Tutkimme trendejä ja tuomme uusia ideoita markkinoille. Tavoitteenamme on edelleen toimia innovatiivisena kuntoiluvälinevalmistajana, joka saa ihmiset innostumaan liikunnasta ja aktiivisista elämäntavoista.
Henkilöstömäärä Suomessa on yhteensä noin 20, minkä lisäksi meillä on valtava määrä ohjaajia, valmentajia ja esittelijöitä ympäri maata. Yrityksessämme on yhteensä yli 150 vuotta arvokasta kokemusta liikunnan alalta. Meillä on myös useita yhteistyökumppaneita ja laaja asiantuntijaverkosto. Pidämme yllä työntekijöidemme ammattitaitoa sekä panostamme kovasti työhyvinvointiin.


Innovatiivisuus johti maailmalle

Tarinamme sai alkunsa kahden liikunta-alan ammattilaisen kiinnostuksesta kuntoiluun sekä heidän kehittämästään jumppakepistä, joka on tuttu varmasti lähes jokaiselle suomalaiselle. Ennen välinevalmistusta Gymstick keskittyi yrityksille, yksityisasiakkaille ja urheilijoille suunnattujen tapahtumien, liikunnanohjauksen, valmennusten ja kuntotestausten järjestämiseen. Liikunta-alan tuntemus ja sen parissa työskentely loi kuitenkin vankan pohjan innovatiiviselle kuntoiluvälineiden valmistukselle.

Ensimmäinen kuntoiluvälineinnovaatio, Gymstick Original, syntyi vuonna 2003. Tämän kuminauhoilla varustetun jumppakepin suosio kasvoi hyvin nopeasti sen monipuolisuuden, yksinkertaisuuden ja tehokkuuden ansiosta. Tuotekehitykseen panostaminen etenkin alkuvuosien aikana toi lisäksi markkinoille muita uusia pienkuntoiluvälineitä ja kuntolaitteita. Gymstick-tuoteperheeseen kuuluu mm. Gymstick HIT, Gymstick Aqua, Fitnessbag, Powerslider, Powerwheelz ja Crankbike X4. Kuntoiluun ja urheiluun erikoistuneita oman valikoimamme tuotteita on nykyään yli 400 kpl, ja niiden ympärille rakennetut ryhmäliikuntakonseptit sekä treeniohjelmat ja -videot vastaavat eri kohderyhmien tarpeisiin ja tuovat monipuolisuutta harjoitteluun.

Gymstickin menestys kotimaassa on auttanut meitä kasvamaan myös ulkomaille. Ryhmäliikuntakonseptimme kiinnostavat monia kuntokeskuksia ja meillä on yhteistyökanavia useissa maissa. Gymstick Muscle -ryhmäliikuntatunteja on vedetty mm. Etelä-Afrikassa, Japanissa, Etelä-Koreassa, Australiassa, Venäjällä, Sveitsissä, Englannissa ja Brasiliassa. Brändin tunnettuus on kasvanut vuosi vuodelta, mikä on edistänyt myyntiämme merkittävästi. Olemme kehittyneet kokonaisvaltaiseksi kuntoiluvälinealan ammattilaiseksi tavoitteemme mukaisesti.


Gymstick Liikuntapalvelut työhyvinvoinnin asialla

Taataksemme mahdollisimman kattavat palvelut asiakkaillemme, Gymstick tarjoaa kuntoiluvälineiden lisäksi liikunta- ja hyvinvointipalveluja yrityksille, yhteisöille ja liikunnan alan ammattilaisille. Vuonna 2007 tämä osa eriytettiin omaksi yritykseksi, joka kantaa nykyään nimeä Gymstick Liikuntapalvelut Oy Yritys toimii hyvinvointipalvelujen ja työpaikkaliikunnan palveluntarjoajana sekä liikunta-alan kouluttajana. Päätoimipiste sijaitsee Helsingissä.

Gymstick Liikuntapalvelut auttaa yrityksiä henkilöstön työkyvyn ylläpidossa. Tavoitteena on toimia pitkäjänteisesti hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi kaikissa elämäntilanteissa, edistää palautumista ja työssä jaksamista sekä lisätä aktiivisuutta. Satsaamalla työhyvinvointiin ja työkyvyn johtamiseen yrityksen kilpailukyky, henkilöstötuottavuus ja maine paranevat samalla kun työntekijät voivat paremmin. Käytännössä se vaatii kokonaisvaltaista työntekijöiden työhyvinvointivalmennusta, kuntotestauksia ja hyvinvointianalyysejä, luentoja sekä hyvinvointiprojektia tukevia asiantuntijapalveluja. Henkilöstön hyvinvointia ja työtyytyväisyyttä voi edistää huomattavasti myös työpaikalla ohjattujen liikuntatuntien, taukojumpan, hyvinvointiin liittyvien kurssien, TYHY- ja virkistyspäivien sekä muiden hyvinvointitapahtumien avulla.

Gymstick Liikuntapalvelut toimii myös ryhmäliikuntaohjelmien (Gymstick Muscle, HIT, FitnessBag, Power Slider, MAX) ja Gymstick-välineiden kouluttajana sekä tarjoaa liikunta- ja hyvinvointialojen ammattitaitoa syventäviä teemakoulutuksia ja workshopeja.


Treenikaupan avulla lähemmäksi asiakasta

Uusin tulokkaamme on Gymstick Internationalin alle vuonna 2016 avattu Treenikauppa, joka on Suomen suurin verkkopohjainen harjoitusväline- ja kuntoilukauppa. Pyrkimyksenämme oli päästä lähemmäksi tuotteidemme käyttäjiä, kuulla ja opettaa heitä sekä päästä tarjoamaan monipuolisia työkaluja harjoittelun tueksi. Treenikaupassa on suuri määrä tietotaitoa, mitä pyrimme jakamaan asiakkaillemme, jotta he voisivat treenata tehokkaasti ja saavuttaisivat todennäköisemmin tavoitteensa. Saamme nettikaupan kautta myös arvokasta palautetta ja kehitysideoita.

Treenikaupassa on mahdollisimman kattava ja laadukas valikoima tuotteita kuntoiluun ja urheiluun. Ne on valikoitu samoja laatukriteerejä käyttäen kuin muutkin tuotteet, mitä löytyy jälleenmyyntiliikkeistä ja kuvastostamme. Lisäksi siellä on edustettuna muita suomalaisia tuotemerkkejä, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Kotitreeniin ja miksi ei kuntosalitreeniinkin soveltuu erinomaisesti jumppapallot ja jumppamatot. Niiden avulla voit tehdä monia harjoitteita omalla kehonpainolla. Jos haluat harjoittaa tehokkaasti yläkropan lihaksia on leuanvetotanko loistava väline siihen. Leuanvetoa helpottamaan voit käyttää vastuskuminauhoja, jotka keventävät painoa ja helpottavat leuanvetoa. Kun haluat treenata lihasvoimaa tai kasvattaa lihaksien kokoa on käsipainot tai kahvakuulat ehdoton valintasi. Niiden avulla voit tehdä monipuolisia harjoitteita koko vartalolle.Tutustu treenikaupan valikoimaan ja löydä omat kuntoiluvälineesi nopeasti ja edullisesti.