Gymstick Active

GYMSTICK ACTIVE

Gymstick Active kuntoiluvälinemallisto on suunniteltu aktiivisille kotikuntoilijoille. Active mallisto on tehty täyttämään tärkeimmät kotikuntoilijan tarpeet, ja valikoimasta löytyy kaikki välttämättömät välineet tehokkaaseen kuntoiluun, voimaharjoitteluun ja kehon huoltamiseen.

FITNESS & TOIMINNALLISUUS

VOIMA & KESTÄVYYS

PALAUTUMINEN & KEHONHUOLTO

Gymstick Active tuotteet ovat saatavilla kaikista K-Citymarketeista kautta maan.

FITNESS & TOIMINNALLISUUS

Yleisimmät kuntoiluvälineet kuten jumppamatot, jumppapallot, hyppynarut ja voimapyörät luovat kotikuntoilulle erinomaisen perustan. Näiden välineiden avulla voidaan luoda vahva pohja lukuisten eri liikkeiden tekemiseen.

JUMPPAPALLOT

KUNTOILUVÄLINEET

JUMPPAMATOT


VOIMA & KESTÄVYYS

Helppokäyttöisiä välineitä voimaharjoitteluun ovat etenkin vastuskuminauhat ja käsipainot, joiden avulla sopivan vastuksen löytäminen kullekin lihasryhmälle onnistuu kätevästi. Myös otevoiman kehittäminen ja sormien pienten lihasten kuntouttaminen on erityisen tärkeää nykyaikana!

KÄSIPAINOT

VASTUSKUMINAUHAT

OTEVOIMA


PALAUTUMINEN & KEHONHUOLTO

Kehon palautumista voidaan nopeuttaa hieromalla ja huoltamalla lihaksia. Erityyppiset hierontavälineet kuten rullat, pallot ja lihaskalvoihin kohdistuvat kehonhuoltovälineet edistävät lihasten palautumista, sekä lieventävät harjoittelusta johtuvia kiputiloja.

PUTKIRULLAT

HIERONTAPALLOT

MUUT KEHONHUOLTOVÄLINEET