Gymstick Originals

GYMSTICK ORIGINALS

Mistä kaikki alkoi. Gymstick Originals ovat kuntoiluvälineitä, jotka ovat innovoineet alaa uudella ajattelullaan ja harjoittelun tehokkuudellaan. Nämä kuntoiluvälineet ovat edelleen ammattiurheilijoiden ja tavallisten kuntoilijoiden käytössä ympäri maailmaa. Laajalle levinneistä ryhmäliikuntatunneista aina ylistettyihin palkintoihin, olemme varhaisen menestyksemme velkaa Gymstick Originals kuntoiluvälineille.

━ ORIGINAL 2.0

Kuten moni muu menestystarina, niin myös Gymstickin tarina alkoi autotallista. Vuosien kokemus ohjaamisesta, kuntoilusta ja valmentamisesta saivat kaksi ystävää keksimään idean. Idean, joka yksinkertaistaisi ja muuttaisi harjoittelutapaamme.

Testiversion tai parin jälkeen tästä yksinkertaisesta keksinnöstä syntyi tehokas ja ainutlaatuinen kuntoiluväline: Gymstick Original, jota ammattiurheilijat, valmentajat ja tavalliset kotikuntoilijat käyttävät ympäri maailmaa vielä tänäkin päivänä.

━ POWERSLIDER

Innovatiivistä ajattelutapaa ja varhaista menestystä seuraten yritys halusi kasvaa ja etsi tapoja laajentaa toimintaansa. Koulutus ja ryhmäliikuntatunnit olivat iso osa alkukasvua, mutta luonnollinen tapa kasvaa oli tuotevalikoiman laajentaminen.

Näiden elementtien johdosta, syntyi Powerslider -luistelulauta, joka valtasi sekä ryhmäliikuntatunnit että kuntoilijoiden sydämet, sen yksinkertaisuudellaan ja tehokkuudellaan.

━ FITNESS BAG

Jo yrityksen varhaisista ajoista asti, on tärkeänä periaatteena ollut tavoite auttaa tuotteidemme käyttäjiä harjoittelemaan tehokkaasti ja monipuolisesti. Siksi tuotevalikoimamme on yksi alan laajimpia.

Valikoimamme on vuosien varrella kasvanut myös adaptoimalla ja parantamalla tuttuja kuntoiluvälineitä. Yksi näistä tuotteista on Fitness Bag, jonka kehitimme entistä paremmaksi kestämään vaativia ryhmäliikuntatunteja ja päivittäistä käyttöä.

  • Gymstick Cardio
  • Gymstick Strength
  • Gymstick Functional
  • Gymstick Fitness
  • Gymstick Recovery

Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Paino

Sort by

Sulje
per sivu

12 tuotteita näkyvillä

12 tuotteita näkyvillä

Sort by

Sulje
per sivu

12 tuotteita näkyvillä

12 tuotteita näkyvillä