HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Haluatko lyömättömän kuntoiluvälinevalikoiman kilpailukykyisin hinnoin ja tehokkaasti toimivan toimitusketjun, laadusta tinkimättä? Meidän kautta saatte niin normaalit kuntoiluvälineet ja -tarvikkeet kuin erikoisemmat lajispesifit tuotteet koti- ja ammattikäyttöön. Ryhdy yhteistyöhön, lisää myyntiä ja saa tyytyväisiä asiakkaita!


Tuotteet ja maahantuonti

Gymstick on asiakkaille tuttu ja markkinoilla arvostettu merkki, joka on syntynyt kotimaisen innovaation kautta. Gymstick International Oy edustaa ja myy omien merkkien (Gymstick, Fitrocks ja FightBack) lisäksi seuraavia laadukkaita kansainvälisiä tuotemerkkejä: Phantom Athletics, Pure2Improve, Bosu, WaterRower ja BackJoy.

Valikoimassamme on yli 1000 tuotetta, jotka on tarkoitettu kotikuntoiluun, ammattiurheilijoille, valmennukseen, kuntokeskuksiin, kuntoutukseen ja fysioterapiaan. Kuntoiluvälineiden, -tarvikkeiden ja -laitteiden lisäksi valikoimasta löytyy tuotteita palautumiseen ja hyvinvointiin.


Jälleenmyynti

Gymstickin asiakaskunta koostuu kattavasta jälleenmyyntiverkostosta. Kuntoilutuotteitamme myyvät isot tavarataloketjut, urheilukaupat, nettikaupat, apteekit ja fysioterapiakeskukset. Ammattitason tuotteita myydään yrityksiin, kuntokeskuksiin, kuntoutukseen, seuroille, kouluihin ja urheiluopistoille. 

Jälleenmyyjä saa käyttöönsä laadukkaat kuvastot, nettisivut, B2B extranetin, kuvapankin ja asiantuntevan asiakaspalvelun. Toimitamme jälleenmyyjille kausittain oman hinnaston ja kuvaston. Gymstickin omilla tuotteilla on suuri menekki erinomaisen hinta-laatusuhteen ansiosta. Ryhtymällä Gymstick-tuotteiden jälleenmyyjäksi on mahdollista saada hyvää tuottoa omalle yritykselle ja erinomaisen näkyvyyden liiketoiminnalle.

Gymstick B2B extranet (verkkokauppa) tarjoaa jälleenmyyjälle helpon tavan tilata tuotteita. Tuotteita voi navigoida tuotemerkeittäin, tuoteryhmittäin, hakusanalla tai tuotekoodilla. Outlet osiosta löytyvät erikoishintaiset ja poistuvat tuotteet. B2B kaupassa on näkyvillä tuotteiden saldot, ostohinnat, ovh-hinnat sekä tuotetiedot ja kuvat. Kaupasta on myös mahdollista ladata saldolista omalle koneellesi (csv-tiedosto). Tunnukset B2B extranettiin ja kuvapankkiin saat omalta myyjältäsi.

Myytävät tuotteet valikoidaan vuosittain liikunta-alan ammattilaisten toimesta. Tuoteinnovaatioiden ympärille luodut koulutukset ja ryhmäliikuntakonseptit toimivat erinomaisina tapoina herättää asiakkaiden kiinnostus tuotteita kohtaan. Asiakkailla on myös ilmainen pääsy Gymstickin tuotekohtaiseen liikepankkiin, missä monipuoliset treenivideot toimivat ainutlaatuisena harjoittelun tukena. Laajan ohjaajaverkostomme avulla voimme lisäksi järjestää myyntiesittelijöitä liikkeisiin tai tapahtumiin. 
Muut tuotemerkit tukevat erinomaisesti Gymstick-valikoimaa ja tarjoavat jälleenmyyjille lisää mahdollisuuksia. Valikoimasta löytyy kotikuntoilijalle suunnattujen tuotteiden lisäksi erikoistuotteita urheilijoiden oheisharjoitteluun, kuten golfiin, jalkapalloon, koripalloon ja kamppailulajeihin.


Varasto & logistiikka

Nopeat toimitukset takaa Suomen suurin kuntoiluvarasto Nastolassa. Normaali toimitusaika on 2 - 5 vuorokautta tilauksesta. Useat rahtifirmat käyvät varastolla päivittäin noutamassa lähetyksiä.
Olemme joustavia toimitusten kanssa. Toimitamme tilatut tuotteet jälleenmyyjälle tai sovittaessa suoraan asiakkaalle. Voimme myös toimittaa tilaukset asiakkaan sopimusnumerolla, jolloin toimituksissa sovelletaan asiakkaan kanssa sovittuja toimitushintoja. Tarvittaessa tilaukset voi myös noutaa varastoltamme. Asiakas saa tilauksesta automaattisesti tilausvahvistuksen ja seurantakoodin toimitukselle.


Verkkokauppojen suoratoimitukset asiakkaille

Verkkokaupoille tarjoamme lisäksi joustavaa mahdollisuutta tilata tuotteet asiakkaalle suoraan varastoltamme. Tilausten suoratoimitus säästää oleellisesti varastointikustannuksia verkkokauppiaalta. Voimme lähettää näistä tilauksista seurantakoodin suoraan asiakkaalle tai jälleenmyyjälle.


Huolto

Gymstickillä on oma huolto, mikä helpottaa huomattavasti jälleenmyyjän toimintaa. Takuuajan huollot hoituvat helposti oman huoltomme kautta. Hoidamme sovittaessa myös kaikki muut laitteisiin tai tuotteisiin liittyvät huoltopyynnöt. Jälleenmyyjän ei tarvitse nähdä vaivaa huolloista tai kuntolaitteiden kokoamisohjeista.


 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme

 

 • Myynti (Etelä-Suomi)
  Myyntijohtaja
  Kari Vertio
  Puh. +358 50 339 6116
  kari.vertio@gymstick.com

 • Myynti (Keski & Pohjois-Suomi)
  Myyntipäällikkö
  Sonja Stenberg-Ala
  Puh. +358 44 273 1522
  sonja.stenberg-ala@gymstick.com