Kingsmith Walkingpad R2

Tuotekoodi WPTRR2F
Kingsmith Walkingpad R2 Juoksumatto
Esittely
Kingsmith WalkingPad R2 on kävelymattojen huipputasoa. Tämä korkealaatuinen, älyominaisuuksilla varustettu matto on kehitetty aktiiviseen kotiharjoitteluun ja tarjoaa erinomaisen alustan kävelyyn kotona tai vaikka toimistolla töitä tehdessä.

WalkingPad R2 on tehty viemään mahdollisimman vähän tilaa kun se ei ole käytössä. Ainutlaatuinen kaksinkerroin taitettava rakenne mahdollistaa maton säilyttämisen esimerkiksi sängyn alla tai pystyssä vain 0.11 m² tilassa. R2 kävelymatossa on korkeussäädettävä käsituki, joka voidaan taittaa käytössä alas, jolloin mattoa voidaan käyttää esimerkiksi sähköpöydän alla. Siirtopyörät edessä mahdollistavat helpon siirtämisen.

Kingsmith R2 maton nopeutta on helppo säätää mukana tulevalla kaukosäätimellä tai edessä sijaitsevasta LED-kosketuspaneelista. Paneelin näytöltä seuraat myös nopeutta ja harjoitusaikaa nopealla vilauksella. Matossa on kaksi eri tilaa: kävely- ja juoksutila, jotka mahdollistavat eri nopeusalueet harjoitteluun. Yhteensopiva KS Fit -treenisovellus pitää harjoittelutietosi tallessa ja mahdollistaa maton säätämisen myös älypuhelimen kautta. Älykäs askeleentunnistus kävelytilassa mahdollistaa maton nopeuden säätämisen myös yksinkertaisesta oman askelnopeuden avulla.

Laitteessa on erikoisvalmistettu nelikerroksinen matto, joka on kehitetty vaimentamaan askelta, vähentäen niveliin kohdistuvaa rasitusta. Modernin harjattoman DC-moottorin ansiosta maton käyntiääni on vain 65 db ja mahdollistaa jopa 12 km/h maksiminopeuden.

Tekniset tiedot
» 1.25 hv harjaton DC-moottori
» Juoksunopeus: 0.5 – 12.0 km/h
» Jouksualustan koko: 44 x 120 cm
» Mitat käytössä: 145 x 72 x 103 cm
» Mitat taitettuna: 100 x 72 x 16 cm
» Laitteen paino: 36 kg
» Max. käyttäjäpaino: 110 kg
» Hiljainen käyntiääni 65 db

Konsolin ominaisuudet
» LED kosketuspaneeli
» Mukana kaukosäädin
» KS Fit -treenisovellus yhteensopiva
» Älykäs nopeudentunnistin
» Kävely- / juoksutilan valinta

Muut tuotetiedot
» Taitettava rakenne vie vain 0.11 m² lattiatilaa pystyssä
» Korkeussäädettävä käsituki (voidaan taittaa myös alas)
» Tuessa pidike puhelimelle + turvanaru
» Nelikerroksinen mattorakenne
» Laadukas alumiiniseos runko
» Siirtopyörät edessä
Lisätietoja
Yksikkö
KPL
Myyntierä
1.0