Kingsmith Walkingpad X21

Tuotekoodi WPTRX21F
Kingsmith Walkingpad X21 Juoksumatto
Esittely
Kingsmith WalkingPad X21 on korkealaatuinen, älyominaisuuksilla varustettu kävelymatto, joka on kehitetty aktiiviseen kotiharjoitteluun ja tarjoaa erinomaisen alustan kävelyyn kotona tai vaikka toimistolla töitä tehdessä. X21 on tehty viemään mahdollisimman vähän tilaa kun se ei ole käytössä. Kompakti taitettava rakenne mahdollistaa maton säilyttämisen esimerkiksi sängyn alla tai pystyssä pienessä tilassa.

Kingsmith X21 kävelymatossa on käsituki, joka on varustettu nopeudensäätimellä, sekä OLED-näytöllä, josta harjoittelutietoja voi seurata kätevästi. Laitteessa on NFC toiminto ja se on helppo yhdistää omaan älylaitteeseen. Käsinojaan saa kiinnitettyä myös irroitettavan puhelinpidikkeen, joka pitää laitteesi helposti lähettyvillä.

Matossa on kaksi eri tilaa: kävely- ja juoksutila, jotka mahdollistavat eri nopeusalueet harjoitteluun. Yhteensopiva KS Fit -treenisovellus pitää harjoittelutietosi tallessa ja mahdollistaa maton säätämisen myös älypuhelimen kautta. Älykäs askeleentunnistus kävelytilassa mahdollistaa maton nopeuden säätämisen myös yksinkertaisesta oman askelnopeuden avulla.

Laitteessa on erikoisvalmistettu nelikerroksinen matto, joka on kehitetty vaimentamaan askelta, vähentäen niveliin kohdistuvaa rasitusta. Modernin harjattoman DC-moottorin ansiosta maton käyntiääni on vain 75 db ja mahdollistaa jopa 12 km/h maksiminopeuden.

Tekniset tiedot
» 1.25 hv harjaton DC-moottori
» Juoksunopeus: 0.5 – 12.0 km/h
» Mitat käytössä: 142 x 72 x 102 cm
» Mitat taitettuna: 96 x 72 x 23 cm
» Laitteen paino: 36 kg
» Max. käyttäjäpaino: 110 kg
» Hiljainen käyntiääni 75 db

Konsolin ominaisuudet
» OLED-paneeli ja nopeudensäädin käsituessa
» Mittaritoiminnit: aika, matka, nopeus, kalorit, askeleet
» NFC-yhteys (yhteensopiva KS-Fit treenisovelluksen kanssa)
» Älykäs nopeudentunnistin
» Kävely- / juoksutilan valinta
» Virtalähde: verkkovirta

Muut tuotetiedot
» Erittäin kompakti taitettava rakenne
» Tuessa irroitettava pidike puhelimelle + turvanaru
» Nelikerroksinen mattorakenne
» Laadukas alumiiniseos runko
» Siirtopyörät edessä
Lisätietoja
Yksikkö
KPL
Myyntierä
0.0