ME OLEMME GYMSTICK

— Gymstick International on johtava suomalainen kuntoilubrändi

Valmistamme ja jakelemme korkealaatuisia kuntoilu- ja urheiluvälineitä ammattiurheilijoiden, sekä tavallisten kuntoilijoiden käyttöön kotiin ja kuntosaleille. Viemme tuotteitamme yli 45 maahan, kuudelle eri mantereelle, tuhansien jälleenmyyjien kautta. Gymstick on asiakkaille tuttu ja markkinoilla arvostettu merkki, joka on syntynyt kotimaisen innovaation kautta. Liiketoimintamme perustuu tavoitteeseen auttaa tuotteidemme käyttäjiä harjoittelemaan tehokkaasti ja monipuolisesti.

1000+

Jälleenmyyjää

650+

Ainutlaatuista tuotetta

45+

Maata

25+

Työntekijää

20

Vuotta toiminnassa

MITÄ ME TEEMME

Gymstick tarjoaa yhden alan suurimmista kuntoiluvälineiden kokoelmista. Tuoteluettelomme koostuu yli 650+ ainutlaatuisesta tuotteesta, jotka on suunnattu kotiharjoitteluun, ammattiurheilijoille, valmennukseen, kuntokeskuksiin, yrityksille, organisaatioille, kuntoutukseen ja fysioterapiaan. Testaamme ja valitsemme tuotteet itse täyttääksemme omat tiukat laatuvaatimuksemme. Näin voimme ylpeänä tarjota asiakkaillemme toimivia, tehokkaita ja turvallisia kuntoiluvälineitä. Omien tuotteidemme lisäksi edustamme useita korkealaatuisia kansainvälisiä huippubrändejä, joten voimme tarjota asiakkaillemme entistä kattavamman valikoiman.

  • Gymstick Cardio
  • Gymstick Strength
  • Gymstick Functional
  • Gymstick Fitness
  • Gymstick Recovery

 TREENIKAUPPA

Vuonna 2016 perustimme verkkokaupan, joka keskittyy tarjoamaan kuluttajille markkinoiden uusimmat ja parhaat kuntoiluvälineet. Gymstick kotibrändinä ja kattava kokoelma planeetan parhaita urheilu- ja fitnessmerkkejä. Treenikaupasta on muutamassa vuodessa kasvanut yksi Suomen markkinoiden suurimmista kuntoiluvälineiden kuluttajaverkkokaupoista.

Yli 3500 yksittäistä tuotetta

Yli 45 urheilu-, kuntoilu- ja fitnessmerkkiä

Jo 250 000 tilausta toimitettuna

GYMSTICK TUOTEKATALOGI

Nopeasti muuttuvan kuntoilualan johdosta kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja pysymme viimeisimpien trendien kärjessä. Haluamme myös pitää asiakkaamme ajan tasalla, ja siksi tarjoamme kumppaneillemme ja asiakkaillemme jokaisen vuoden alussa kattavan tuotekatalogin, joka näyttää tarkalleen mitä Gymstick-tuotteita voit odottaa tulevalta vuodelta.